rallyfrallan

Direktlänk till inlägg 18 februari 2012

Back to the start!

Av Susanne Klaasma - 18 februari 2012 19:44

Idag var jag och Frasse tillbaka på samma ställe som för en dryg månad sedan, där vår gemensamma utställningskarriär startade. det var dags för valputställning i Sollentuna Rackethall ogen, den här gången i Cavaliersällskapets regi. det var över 400 hundar anmälda och 23 av dessa var franska bulldoggar. Frasse gick i klassen hanar 4-6 månader och där var det åtta valpar anmälda.


Som vanligt skötte sig Frasse klanderfritt både i ringen och utanför, han är så cool den där lilla killen! Här kommer lite bilder från dagen, alla bilder på Frasse är tagna av Marina Eriksson. Tack!

   

Ovan ses "Frasse" Lufsenburgs For The Good Times & "Sten" Lufsenburgs I'm Not The Marrying Kind i klassen hanar 4-6 månader.

       

Dagens domare, Samuel Carlid, känner igenom Frasse på bordet. Sedan var det dags för Frasse att entra golvet och visa upp sig från sin allra bästa sida.

     


Trots att Frasse var jätteduktig gick det inte hela vägen idag. Kanonkritik fick vi, den bästa någonsin faktiskt, och vi blev placerade fyra i klassen, men utan HP och det var ju lite tråkigt. Ett HP är han ju faktiskt värd! Men men... Nästa gång! :)

Här kommer dagens kritik:


Tilltalande hane. Lagom kompakt för åldern. Utmärkt huvud, fina öron och utmärkta ögon. Korrekt överlinje. Goda vinklar. Välgående, trevligt temperament.

 

Men dagen i utställningshallen tog inte slut efter Frasses bedömning. Fler snygga hundar skulle bedömas! I Frasses klass vann "kennelbrorsan" Lufsenburgs I'm Not The Marrying Kind, "Sten".

     

     

Sten blev även BIR-valp 4-6 månader och fick tävla vidare i gruppfinalen för valpar 4-6 månader lite senare.

BIR-valp 6-9 månader blev "Harry" Hagabergslidens Gravensteiner som även han fick tävla vidare i sin gruppfinal valpar 6-9 månader.

       

 

Som en liten vågmästare i detta maskulina BIR-vinnande så blev tiken "Inez" Lufsenburgs Black Star, BIR-valp 9-12 månader.

         

Lilla Inez lyckades även som dagens enda fralla placera sig i gruppen, en finfin andraplats i gruppfinalen för valpar 9-12 månader.

 

 

Grattis till alla dagens vinnare!!! Grattis även till kennel Lufsenburg som fött upp två av dagens tre BIR-valpvinnare och grattis till kennel Hagabergliden till ytterligare en BIR-valprosett till er uppfödning.


Till slut vill jag bara skriva ett stort TACK till alla fina frallemänniskor som förgyller dessa utställningsdagar. Och idag, som sagt, ett extra tack till Marina som fotade hela tävlingen. Det måste firas med ett par fina bilder som jag tog på Marina och hennes minsta tjej Bodil.

   

Alltså, hur söta tjejer!?!?   


Det var allt för idag. Trevlig fortsatt lördagkväll!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria Jones

18 februari 2012 20:49

Kanonfina bilder :) kram på er

 
Lena

Lena

18 februari 2012 21:53

Grattis till er alla!! supersöta frallor hela bunten!♥
Kram! /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Susanne & Frasse

18 februari 2012 22:00

Tack Maria och Lena! Ja visst är dom söta?? Man skulle kunna äta upp allihop! ;) Kram tebax

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Klaasma - 2 september 2012 21:08

I torsdags åkte jag och mamma med frans och Elli till Högbo, Sandviken för utställning i dagarna tre. Låt oss säga såhär: det regnade! Punkt. Konstant regn torsdag till lördag natt har ju gjort helgen aningen blöt och det har ju faktiskt dämpat stämn...

Av Susanne Klaasma - 21 augusti 2012 00:09

Igår var det dags att vänstervarva lite i ringen igen. Norrköpings internationella utställning, en utställning jag har fina minnen från med Douglas ...

Av Susanne Klaasma - 12 augusti 2012 09:57

Idag är sista dagen här i Spanien, imorgon bitti åker vi hem igen. Men det ska bli lite skönt faktiskt, man saknar ju dom där hemma... ...

Av Susanne Klaasma - 10 augusti 2012 23:20

Idag har det hänt mycket utan att det egentligen hänt så mycket. Makes sense? Vi har jobbat på bra och fått mycket uträttat, vi har teambuildat med ett superroligt "på spåret"-quiz, kul att en annan kan få vara med och tävla nån gång! :D Men dagens r...

Av Susanne Klaasma - 10 augusti 2012 00:22

Idag har vi fortsatt vårt arbete med arbetsplaner och formstiv bedömning. Men vi har även hunnit med lite annat kul! Första besöket på stranden till exempel. Tyvärr är det brännmanetsepedemi här i vattnet vid den spanska solkusten så det blev inget b...

Presentation


Jag heter Susanne och är en sport- och hundtokig tjej som gillar att skriva och fota. Bloggen kommer handla om det mesta och jag kommer bjuda på en hel del bilder från både vardag och lite mer festliga tillställningar. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Länkar

Frasse Bus

Det här är lilla Frasse, eller egentligen Lufsenburgs For The Good Times. Han är en fransk bulldogg, en fralla, och är född hos Marianne och Leif på kennel Lufsenburg.

 

Just nu har vi precis debuterat i utställningsringen och vi går valpkurs varje måndag. Med tiden har vi som mål att börja träna rallylydnad men Frasse måste bli lite äldre först.

Douglas

Det här är Douglas - Lufsenburgs Browneyed Handsome Man, även han från kennel Lufsenburg

 

Douglas är min första fralla och en del av mitt hjärta. Tyvärr miste jag en del av mitt hjärta i spetember 2011 då han insjuknade i cancer och fick somna in. Den här bloggen är uppkallad efter Douglas, rallyfrallan, eftersom han var en hejare på rallylydnad.

 

Douglas - Älskad & saknad

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se