rallyfrallan

Direktlänk till inlägg 26 februari 2012

Ringträning!

Av Susanne Klaasma - 26 februari 2012 23:01

Idag har jag och Frasse varit i Kungsörs Hundarena på ringträning och föreläsning. Vilken underbar plats för hundevenemang! Uppvärmt, rymligt och konstgräs. Helt perfekt! Arrangemanget stod kennel Callabalooz Caroline Persson för. Utställningsdomaren Kari Ögren gav utställningstips under nästan tre timmars träning och nästan 40 frallor fick personlig feedback, nyttigt och kul. Caroline hade fixat fika också så praktik varvades med lite fika och umgänge. Utom för mig då som fotade ALLA hundar! Nästan 8 GB bilder blev det... ;)


Så kul att träffa alla underbara frallor och deras ägare!! jag tycker ju att övrig info angående detta är överflödigt så nu får bilder från dagen berätta resten. Varsågoda, en dag i fralleland!

     

Tre systrar... Bodil, Bea och Ellen.

                   

Frallor i olika former och färger kändes igenom på domarbordet och deras handlers fick nyttiga tips att ta med sig till utställningsringarna.

       
Många vänner var på plats och det är alltid en fröjd att "tjöta" med frallafolk.

Såklart fick även Frasse lite ringträning mellan fotosessionerna! Marina bakom kameran när vi står framför den. Tack!

           

Ett axplock av dagens bilder. Nu säger vi godnatt här hemma.

/Susanne

 
ANNONS
 
Kicki med hundar

Kicki med hundar

27 februari 2012 08:30

Vilken duktig fotograf du är!
Det verkar som om ni haft en jättetrevlig dag. För min del var det lite för långt att åka. Dessutom kolliderade det med ett årsmöte.

http://www.travarens.se

Susanne Klaasma

27 februari 2012 13:37

Å tack! Bra med stativ ;)

Det var kanontrevligt! Bra uppstyrt av Caroline och alla fick tipd, Kari var generös med tid till alla ekipage. Det blir fler gånger!

 
Johanna

Johanna

28 februari 2012 20:01

Vilka fina bilder!
40 frallor,där skulle man varit-låter som ett toppenarrangemang:-)

http://www.johannakanvissla.se

Susanne Klaasma

29 februari 2012 08:09

Ja det var kanontrevligt!! Och hallen var verkligen super! Skönt att slippa vara ute, man blir så beroende av vädret då :)

Du får vara med nästa gång!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Klaasma - 2 september 2012 21:08

I torsdags åkte jag och mamma med frans och Elli till Högbo, Sandviken för utställning i dagarna tre. Låt oss säga såhär: det regnade! Punkt. Konstant regn torsdag till lördag natt har ju gjort helgen aningen blöt och det har ju faktiskt dämpat stämn...

Av Susanne Klaasma - 21 augusti 2012 00:09

Igår var det dags att vänstervarva lite i ringen igen. Norrköpings internationella utställning, en utställning jag har fina minnen från med Douglas ...

Av Susanne Klaasma - 12 augusti 2012 09:57

Idag är sista dagen här i Spanien, imorgon bitti åker vi hem igen. Men det ska bli lite skönt faktiskt, man saknar ju dom där hemma... ...

Av Susanne Klaasma - 10 augusti 2012 23:20

Idag har det hänt mycket utan att det egentligen hänt så mycket. Makes sense? Vi har jobbat på bra och fått mycket uträttat, vi har teambuildat med ett superroligt "på spåret"-quiz, kul att en annan kan få vara med och tävla nån gång! :D Men dagens r...

Av Susanne Klaasma - 10 augusti 2012 00:22

Idag har vi fortsatt vårt arbete med arbetsplaner och formstiv bedömning. Men vi har även hunnit med lite annat kul! Första besöket på stranden till exempel. Tyvärr är det brännmanetsepedemi här i vattnet vid den spanska solkusten så det blev inget b...

Presentation


Jag heter Susanne och är en sport- och hundtokig tjej som gillar att skriva och fota. Bloggen kommer handla om det mesta och jag kommer bjuda på en hel del bilder från både vardag och lite mer festliga tillställningar. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Länkar

Frasse Bus

Det här är lilla Frasse, eller egentligen Lufsenburgs For The Good Times. Han är en fransk bulldogg, en fralla, och är född hos Marianne och Leif på kennel Lufsenburg.

 

Just nu har vi precis debuterat i utställningsringen och vi går valpkurs varje måndag. Med tiden har vi som mål att börja träna rallylydnad men Frasse måste bli lite äldre först.

Douglas

Det här är Douglas - Lufsenburgs Browneyed Handsome Man, även han från kennel Lufsenburg

 

Douglas är min första fralla och en del av mitt hjärta. Tyvärr miste jag en del av mitt hjärta i spetember 2011 då han insjuknade i cancer och fick somna in. Den här bloggen är uppkallad efter Douglas, rallyfrallan, eftersom han var en hejare på rallylydnad.

 

Douglas - Älskad & saknad

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se