rallyfrallan

Alla inlägg under februari 2012

Av Susanne Klaasma - 5 februari 2012 21:30

Som ett tilläggsinlägg till det förra inlägget om utställningen kommer här bilder som underbara Lena Emanuelsson tog på mamma och Dilla när dom vänstervarvade i ringen. Tack snälla Lena för att du tog dig tid att fotografera!

 

Grundlig genomgång på bordet...

   

...uppställning framför domaren...

   

...vilket ju måste ha gått jättebra och domaren verkade tycka mycket bra om Dilla! Finfin kritik och ett CERT blev belöningen. Här kommer Dillas kritik:


"Utmärkt typ. Korrekta proportioner. Mycket bra topline. Bra kors- och svansansättning. Bett utan anmärkning. Gott förbröst och bröstdjup. Låg has. Knutna tassar. Rör sig väl, med drive och harmoni. Trevlig och välvisad."

 

    

Dagens nya champions får ta ett ärevarv och visa upp sig!

     

SEN får man motta sin Championrosett!!! Lycka!!

 

ANNONS
Av Susanne Klaasma - 5 februari 2012 19:23

Idag var det utställningsdags i Borlänge. Det var Svenska Hundklubben som anordnade internationell utställning, den första för året i deras regi. Mamma hade anmält sin dvärgschnauzer "Dilla" Falkendals Breaking The Deal och OM hon skulle få CERT idag skulle det innebära ett finfint Championat för Dillibong... Jag hoppade faktiskt över den här utställningen, det blir ju en del åkande kommande helger ändå. Tråkigt att missa men ibland måste man välja. Som min kloka mamma brukar säga: "man kan inte vara med på allt!".

 

Falkendals Breaking The Deal "Dilla" från Kennel Falkendal har blivit badad, utställningstrimmad och borstad och är redo för ringen! Så hur gick det då i Borlänge? Jo, det gick sååå bra!!! Dilla blev bäst i ras (BIR) och Grupp-3. Hon fick alltså sitt tredje CERT och blev således Svensk Utställningschampion inom SHK!! Stort grattis till mamma & Dilla och Kennel Falkendal!!!

 


Dagens andra superroliga nyhet från samma ställe är att min fina vän Maria Jones ställde ut sin fralla Lufsenburgs Hot Dog "Hero" och blev BIR och Best in show Unghund!!!! BIS1 Unghund, det är ju hur stort som helst! Stort grattis Maria & Hero och även Kennel Lufsenburg!

 

Foto: Lena Emanuelsson.


Återigen stort grattis till finfina resultat!!!

ANNONS
Av Susanne Klaasma - 4 februari 2012 16:32

...MEN JAG ÄÄÄÄÄLSKAR JU DET HÄR VÄDRET!!!! Kallt, soligt och 3 dm snö är precis min melodi så det är klart att det blir mycket "vara ute" och mycket fotande. För även om man inte gillar det här vädret så kan man inte låta bli att uppskatta alla fina vinterbilder som tas. Naturen, som den är nu, är helt enkelt bildskön. Så nu kommer det ett bildregn av vinterbilder igen, den här gången är Simon med så lite variation blir det iallafall! :D

                         

Måste även bjuda på en lite halvkul video på en arg Frasse, han gillar inte riktigt snökocklan som ligger mitt på vägen...

Trevlig lördagkväll!!!
  

Av Susanne Klaasma - 4 februari 2012 11:31

Igår den 3 februari 2012 var det dags för mig att fylla 28 år. Det är konstigt det där med ålder för jag blir ju äldre och äldre men jag märker det inte på mig själv utan på allt annat runt omkring mig! Simon växer och blir stor... Frasse växer och blir stor och det dimper ner konstiga kuvert i brevlådan, med nått som kallas pensionsval, var och varannan dag. Ändå är jag fortfarande 22 år i sinnet!! Jaja, det är ju trots allt bara siffror.


Dagen började produktivt med tvättning och städning, inget som är kul att visa här på bloggen. Men vid lunch så tog jag Frasse och körde till stora skogen för en löspromenad, det älskar Frasse! Spring fritt utan koppel är livet. Här kommer ett litet bildregn på vår gårdag i stora skogen.

             

Efter vår lilla skogsrunda bar det hemåt, dags för de sista förberedelserna inför kvällens tacobjudning. Några från familjen och några vänner skulle komma på besök. Jag tycker att det är mysigt när det kommer några stycken och firar, det räcker gott och väl när man fyller 28... Såhär såg kvällen ut i bilder!

 

       

Trevligt med god mat i goda vänners lag!

   

Jag bjöd på tacos och efterrätt, Leilas goda kladdkakemuffins och bullar!

   

Jag fick paket. Böcker, kläder och en gottepåse med massa smarr! Och Euro... (Milano snart!)

   

Det mystes med hund...

     

...som tillslut gav vika för sin trötthet och somnade sött. Det är jobbigt att vara på kalas tyckte Frasse.

 

Familjen åkte hem. Iallafall 3/4 av familjen...

 

...Simon blev nämligen kvar över helgen! Det var ju bestämt innan och det är alltid lika kul!

   

Fina tjejer! <3

     

 

Det sista som hände var att det spelades lite FIFA och NHL och lagom till det skulle bli en ny dag somnade vi sött här hemma, allihop!

Presentation


Jag heter Susanne och är en sport- och hundtokig tjej som gillar att skriva och fota. Bloggen kommer handla om det mesta och jag kommer bjuda på en hel del bilder från både vardag och lite mer festliga tillställningar. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Länkar

Frasse Bus

Det här är lilla Frasse, eller egentligen Lufsenburgs For The Good Times. Han är en fransk bulldogg, en fralla, och är född hos Marianne och Leif på kennel Lufsenburg.

 

Just nu har vi precis debuterat i utställningsringen och vi går valpkurs varje måndag. Med tiden har vi som mål att börja träna rallylydnad men Frasse måste bli lite äldre först.

Douglas

Det här är Douglas - Lufsenburgs Browneyed Handsome Man, även han från kennel Lufsenburg

 

Douglas är min första fralla och en del av mitt hjärta. Tyvärr miste jag en del av mitt hjärta i spetember 2011 då han insjuknade i cancer och fick somna in. Den här bloggen är uppkallad efter Douglas, rallyfrallan, eftersom han var en hejare på rallylydnad.

 

Douglas - Älskad & saknad

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se