rallyfrallan

Direktlänk till inlägg 1 april 2012

Sista inför Sundsvall...

Av Susanne Klaasma - 1 april 2012 22:21

Idag har jag och Frans varit på den sista inofficiella utställlningen innan utställningarna i Sundsvall. Eftersom han då fortfarande kommer räknas som valp då så är även Sundsvallsutställningarna inofficiella för oss men dom känns ändå mer "på riktigt". Jag behöver väl knappt nämna att han, som vanligt, skötte sig utmärkt i ringen men jag gör det ändå! Att bli BIR-valp 6-9 månader var inte så svårt, vi var ensamma i den klassen idag. Men vi fick ett HP och gick vidare till gruppkonkurrensen. Även mamma var med idag och hon visade upp Elli som även hon blev BIR med HP. Båda vi fick alltså tävla i gruppkonkurrensen!


Frasses kritik för dagen:


Utmärkt typ, tilltalande helhet, välmusklad kompakt o med samlade proportioner, bra huvud och uttryck, helt igenom välgjord utan överdrifter, fin benstomme, bra päls o färg, rör sig m bra steg o härlig attityd. Mycket fin hanvalp.

 

Så, hur gick det då för oss i gruppfinalerna då? Jo tack bra! Elli blev BIG-2 och Frans blev BIG-3. Overall en bra 1 april.

               

Elli - Från domarbord till BIG-2.

             

Frans - Från domarbord till BIG-3.


Ses i Sundsvall!! :D


 
ANNONS
 
Anna

Anna

2 april 2012 22:41

Hej.
Jag tyckte jag kände igen en fralla och en dvärg i går i Eskilstuna och visst hade jag rätt, har varit inne på din sida flera gånger och kollat runt, tänk vad en blogg kan göra mkt för en att komma ihåg hur hundar ser ut.

Såg att jag hade lyckats hamna på bild med tillsammans med min unghunds dvärg tik (bild 5).

Grattis tills en lyckad utställnings dag till både dig och din mamma.

Mvh:Anna
Tallbackehagens kennel.
Dvärgschnauzher sen 2008.

http://www.tallbackehagenskennel.dinstudio.se

 
Ingen bild

Susanne

3 april 2012 14:59

Å va kul! Tack så mycket. Ja oftast är det ju hundarna man känner igen före människorna ;)

Lycka till på framtida utställningar.

/Susanne

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Klaasma - 2 september 2012 21:08

I torsdags åkte jag och mamma med frans och Elli till Högbo, Sandviken för utställning i dagarna tre. Låt oss säga såhär: det regnade! Punkt. Konstant regn torsdag till lördag natt har ju gjort helgen aningen blöt och det har ju faktiskt dämpat stämn...

Av Susanne Klaasma - 21 augusti 2012 00:09

Igår var det dags att vänstervarva lite i ringen igen. Norrköpings internationella utställning, en utställning jag har fina minnen från med Douglas ...

Av Susanne Klaasma - 12 augusti 2012 09:57

Idag är sista dagen här i Spanien, imorgon bitti åker vi hem igen. Men det ska bli lite skönt faktiskt, man saknar ju dom där hemma... ...

Av Susanne Klaasma - 10 augusti 2012 23:20

Idag har det hänt mycket utan att det egentligen hänt så mycket. Makes sense? Vi har jobbat på bra och fått mycket uträttat, vi har teambuildat med ett superroligt "på spåret"-quiz, kul att en annan kan få vara med och tävla nån gång! :D Men dagens r...

Av Susanne Klaasma - 10 augusti 2012 00:22

Idag har vi fortsatt vårt arbete med arbetsplaner och formstiv bedömning. Men vi har även hunnit med lite annat kul! Första besöket på stranden till exempel. Tyvärr är det brännmanetsepedemi här i vattnet vid den spanska solkusten så det blev inget b...

Presentation


Jag heter Susanne och är en sport- och hundtokig tjej som gillar att skriva och fota. Bloggen kommer handla om det mesta och jag kommer bjuda på en hel del bilder från både vardag och lite mer festliga tillställningar. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Länkar

Frasse Bus

Det här är lilla Frasse, eller egentligen Lufsenburgs For The Good Times. Han är en fransk bulldogg, en fralla, och är född hos Marianne och Leif på kennel Lufsenburg.

 

Just nu har vi precis debuterat i utställningsringen och vi går valpkurs varje måndag. Med tiden har vi som mål att börja träna rallylydnad men Frasse måste bli lite äldre först.

Douglas

Det här är Douglas - Lufsenburgs Browneyed Handsome Man, även han från kennel Lufsenburg

 

Douglas är min första fralla och en del av mitt hjärta. Tyvärr miste jag en del av mitt hjärta i spetember 2011 då han insjuknade i cancer och fick somna in. Den här bloggen är uppkallad efter Douglas, rallyfrallan, eftersom han var en hejare på rallylydnad.

 

Douglas - Älskad & saknad

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se