rallyfrallan

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Utställningshelg i Sundsvall

Av Susanne Klaasma - 16 april 2012 15:49

I helgen har jag och Frans varit på två utställningar i Sundsvall. Vi åkte med mamma och Elli, som också ställdes ut, och vi bodde på Scandic. På lördagen var det SDHK-utställning (Svenska Dvärghundsklubben) för oss med frallor medan mamma ställde Elli på SKK:s nationella utställning och på söndagen fick Frans göra SKK-debut! Oj vilken helg det blev!


Frans som är ca 7 månader gick i valpklass 6-9 månader och på lördagen deltog åtta frallavalpar, tre hanar och fem tikar. Frans blev bästa hanvalp men besegrades av tikvalpen i kampen om att bli BIR-valp. Men att bli BIM-valp är inte heller fy skam!

   

Lördagens tre hanvalpar: Ferdinand Magnificent Renuar Bry "Fedya", Lufsenburgs For The Good Times "Frans" & Lufsenburgs Such A Night "Sucken".

     

Duktiga Frans på mattan.


Lördagens kritik från domare Karl-Erik Johansson:


"Utmärkt mentalitet. Välutvecklad valp, mycket välformat huvud, välburna öron, mellanbruna ögon. Bra nosparti, bra bett, bra hals, kort kropp, bra svans. Tillräcklig bröstkorg. Tillräckliga vinklar. Rör sig bra."

 

  

BIM-valp Lufsenburgs For The Good Times & BIR-valp A'Vigdors Beyonce

 

Bästa tik-konkurrensen på lördagen där Lufsenburgs My Wish Come True blev BTKL1 och BIR & Callabalooz Jellybelly Just Jolie fick CERT.

 

 

Lördagens BIM & BIR. Lufsenburgs Blueberry Hill & Lufsenburgs My Wish Come True.


Mamma och Elli gjorde debut i öppen klass och hade hårt motstånd av bl a tre tikar med möjlighet till championat. Elli visade sig till ett excellent!

     

På söndagen dömde domaren Rob Douma fransk bulldogg och han var stenhård! Endast två hanhundar av 19 fick excellent och bara en enda fick CK!! Fem av 18 tikar fick excellent! Frans fick på söndagen se sig besegrad i kampen om att bli bästa hanvalp och slutade tvåa. Lilla söta Lufsenburgs Rock-A-Hula Baby kammade hem BIR-valp!

 

     

Hanar valpklass.

 

BIM & BIR på söndagen. SUCH Sleepy Hollows Deacon Frost & Lufsenburgs My Little Friend.

   

 Cricket som nybakad svamp!

 

Vackra Märta Maräng!

 

Magnus hade ju en skaplig dag i Sundsvall... BIR-valp, BIR & CERT! Dessutom placerade sig BIR-valp Hula som BIS-4 i stora finalringen. Inte dåligt!!!!


Dessutom gjorde bedårande Bodil Dodil debut i officiella sammanhang. Och som hon gjorde det!!! På söndagen klev hon in i ringen och vann sin klass, juniorklass, och slutade som BTKL4!!!!

   

Avslutar med några fler bilder på fina frallor:

     


På återseende!


 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

16 april 2012 16:31

Tack för super trevlig helg med dig och din mamma :-). Tack även för superfina bilder.... Syns snart igen..... Kram Magnus

http://www.mundiz.com

 
Ingen bild

sofie

16 april 2012 20:10

Ååååå så fin Blogg du å lille Frans har! Grattiskramar till era fina resultat i helgen;)) Kram å tack för fina bilder.

 
Lena

Lena

16 april 2012 22:00

Super härlig läsning med fin fina bilder!!!
Kram & än en gång GRATTIS!! /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Susanne & Frasse

17 april 2012 10:48

Tack hörrni!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Klaasma - 2 september 2012 21:08

I torsdags åkte jag och mamma med frans och Elli till Högbo, Sandviken för utställning i dagarna tre. Låt oss säga såhär: det regnade! Punkt. Konstant regn torsdag till lördag natt har ju gjort helgen aningen blöt och det har ju faktiskt dämpat stämn...

Av Susanne Klaasma - 21 augusti 2012 00:09

Igår var det dags att vänstervarva lite i ringen igen. Norrköpings internationella utställning, en utställning jag har fina minnen från med Douglas ...

Av Susanne Klaasma - 12 augusti 2012 09:57

Idag är sista dagen här i Spanien, imorgon bitti åker vi hem igen. Men det ska bli lite skönt faktiskt, man saknar ju dom där hemma... ...

Av Susanne Klaasma - 10 augusti 2012 23:20

Idag har det hänt mycket utan att det egentligen hänt så mycket. Makes sense? Vi har jobbat på bra och fått mycket uträttat, vi har teambuildat med ett superroligt "på spåret"-quiz, kul att en annan kan få vara med och tävla nån gång! :D Men dagens r...

Av Susanne Klaasma - 10 augusti 2012 00:22

Idag har vi fortsatt vårt arbete med arbetsplaner och formstiv bedömning. Men vi har även hunnit med lite annat kul! Första besöket på stranden till exempel. Tyvärr är det brännmanetsepedemi här i vattnet vid den spanska solkusten så det blev inget b...

Presentation


Jag heter Susanne och är en sport- och hundtokig tjej som gillar att skriva och fota. Bloggen kommer handla om det mesta och jag kommer bjuda på en hel del bilder från både vardag och lite mer festliga tillställningar. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Länkar

Frasse Bus

Det här är lilla Frasse, eller egentligen Lufsenburgs For The Good Times. Han är en fransk bulldogg, en fralla, och är född hos Marianne och Leif på kennel Lufsenburg.

 

Just nu har vi precis debuterat i utställningsringen och vi går valpkurs varje måndag. Med tiden har vi som mål att börja träna rallylydnad men Frasse måste bli lite äldre först.

Douglas

Det här är Douglas - Lufsenburgs Browneyed Handsome Man, även han från kennel Lufsenburg

 

Douglas är min första fralla och en del av mitt hjärta. Tyvärr miste jag en del av mitt hjärta i spetember 2011 då han insjuknade i cancer och fick somna in. Den här bloggen är uppkallad efter Douglas, rallyfrallan, eftersom han var en hejare på rallylydnad.

 

Douglas - Älskad & saknad

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se