rallyfrallan

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Helgkurs i rallylydnad.

Av Susanne Klaasma - 7 maj 2012 21:42

I helgen har jag, Camilla och Agneta hållt vår allra första helgkurs i rallylydnad. Det var lite spänt innan, många frågor som rullade i huvudet. Kommer vi hinna? Blir det rörigt? Ja, såna frågor. Men det gick såååå bra!!! Vi hann med allt vi skulle och det utan att stressa. Vi är ett supernöjt instruktörsteam och vad vi fått veta så är även ekipagen nöjda med helgen.


Jag fotade en hel del (lyx att vara tre instruktörer) och filmade även alla ekipage under sluttävlingen. 9 duktiga ekipage deltog på helgkursen.

     

Marie & Breeze.

     

Åsa & Zingo.

   

Mamma & Elli.

      

Therese & Tosca.

     

Filiph & Hero.

   

Petra & Vega.

   

Lotta & Scilla.

   

Agneta & Hedvig.

 

Mari & Mindy.


Så himla jätteduktiga ekipage. Under två dagar fick ekipagen gå igenom alla 30 nybörjarskyltar, teoretiskt och praktiskt, de mänskliga deltagarna fick även prova på att bygga bana och dom fick lära sig hur det går till på en rallytävling och även prova på att gå en "tävling".

   

Banvandring, först utan hund och sedan med hund. Agneta och Dino visar.

   

De båda grupperna bygger varsin bana.

 

Sen blev det dags för tävling där Agneta och Camilla utgjorde domar/skrivar-tem.

 

Fantastiska ekipage, alla tre på "prispallen" klarade godkända resultat (inofficiellt, men ändå!). 1:a) Filiph & Hero 88 p, 2:a) Marie & Breeze 86 p och 3:a) Åsa & Zingo 76 p.

 

Hela gänget samlat!!! En härlig blandning rallyekipage :D


Lill-Frans fattas iofs på bilden ovan men han var med heeeela helgen så här kommer lite bilder på honom!

       

Frasse får visa "var skåpet ska stå" ;P

   


Det var helgen i korthet. Så himla kul och givande, det måste vi bara göra om!!!

 
ANNONS
 
Kicki med flock

Kicki med flock

8 maj 2012 10:25

Oj, där skulle man varit med.
Frasse ser jätteallert ut.
Jag har planer på att tävla med Skorpan, men det vete katten hur jag ska få "in skyltarna i huvudet" utan att tänka "en kvart" vid varje vad som menas med alla snurrar och stopptecken. Hunden kommer nog att fixa det, men så ska det ju vara en förare också ;-)
Kicki
PS
Du ville ha kort från utställningar, är det för egen del eller till frallaklubben? Jag har ju foton från Västerås. Både BIR o BIM och andra.
DS

http://www.travarens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Klaasma - 2 september 2012 21:08

I torsdags åkte jag och mamma med frans och Elli till Högbo, Sandviken för utställning i dagarna tre. Låt oss säga såhär: det regnade! Punkt. Konstant regn torsdag till lördag natt har ju gjort helgen aningen blöt och det har ju faktiskt dämpat stämn...

Av Susanne Klaasma - 21 augusti 2012 00:09

Igår var det dags att vänstervarva lite i ringen igen. Norrköpings internationella utställning, en utställning jag har fina minnen från med Douglas ...

Av Susanne Klaasma - 12 augusti 2012 09:57

Idag är sista dagen här i Spanien, imorgon bitti åker vi hem igen. Men det ska bli lite skönt faktiskt, man saknar ju dom där hemma... ...

Av Susanne Klaasma - 10 augusti 2012 23:20

Idag har det hänt mycket utan att det egentligen hänt så mycket. Makes sense? Vi har jobbat på bra och fått mycket uträttat, vi har teambuildat med ett superroligt "på spåret"-quiz, kul att en annan kan få vara med och tävla nån gång! :D Men dagens r...

Av Susanne Klaasma - 10 augusti 2012 00:22

Idag har vi fortsatt vårt arbete med arbetsplaner och formstiv bedömning. Men vi har även hunnit med lite annat kul! Första besöket på stranden till exempel. Tyvärr är det brännmanetsepedemi här i vattnet vid den spanska solkusten så det blev inget b...

Presentation


Jag heter Susanne och är en sport- och hundtokig tjej som gillar att skriva och fota. Bloggen kommer handla om det mesta och jag kommer bjuda på en hel del bilder från både vardag och lite mer festliga tillställningar. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Länkar

Frasse Bus

Det här är lilla Frasse, eller egentligen Lufsenburgs For The Good Times. Han är en fransk bulldogg, en fralla, och är född hos Marianne och Leif på kennel Lufsenburg.

 

Just nu har vi precis debuterat i utställningsringen och vi går valpkurs varje måndag. Med tiden har vi som mål att börja träna rallylydnad men Frasse måste bli lite äldre först.

Douglas

Det här är Douglas - Lufsenburgs Browneyed Handsome Man, även han från kennel Lufsenburg

 

Douglas är min första fralla och en del av mitt hjärta. Tyvärr miste jag en del av mitt hjärta i spetember 2011 då han insjuknade i cancer och fick somna in. Den här bloggen är uppkallad efter Douglas, rallyfrallan, eftersom han var en hejare på rallylydnad.

 

Douglas - Älskad & saknad

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se