rallyfrallan

Presentation

URL:    http://rallyfrallan.bloggplatsen.se
Registrerad:    2011-11-28 13:06
Senast inloggad:    2012-09-02 21:50
Bloggtitel:    rallyfrallan
Förnamn:    Susanne
Efternamn:    Klaasma
Län:    Stockholms län
Kommun:    Södertälje
Ort:    Södertälje
Intressen:   


Som jag redan nämnt så heter jag Susanne. Jag bor i Södertälje med min sambo Björn och vår lilla franska bulldogg Frasse.

   

Vårt liv innehåller mycket sport och mycket hund. Valpkurs, utställningar, rallylydnadsträningar och diverse föreläsningar varvas med TV-sport i form av fotboll och skidor hemma i soffan. Utöver det reser vi gärna, oftast ingår en fotbollsmatch live på den plats vi besöker. London och Barcelona är gjort och i vår är det dags för ett besök i Zlatanland, nämligen Milano!


Hoppas Du får ett trevligt besök här på bloggen och att Du blir en trogen läsare! Mvh/Susanne

Presentation


Jag heter Susanne och är en sport- och hundtokig tjej som gillar att skriva och fota. Bloggen kommer handla om det mesta och jag kommer bjuda på en hel del bilder från både vardag och lite mer festliga tillställningar. Enjoy!

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

Frasse Bus

Det här är lilla Frasse, eller egentligen Lufsenburgs For The Good Times. Han är en fransk bulldogg, en fralla, och är född hos Marianne och Leif på kennel Lufsenburg.

 

Just nu har vi precis debuterat i utställningsringen och vi går valpkurs varje måndag. Med tiden har vi som mål att börja träna rallylydnad men Frasse måste bli lite äldre först.

Douglas

Det här är Douglas - Lufsenburgs Browneyed Handsome Man, även han från kennel Lufsenburg

 

Douglas är min första fralla och en del av mitt hjärta. Tyvärr miste jag en del av mitt hjärta i spetember 2011 då han insjuknade i cancer och fick somna in. Den här bloggen är uppkallad efter Douglas, rallyfrallan, eftersom han var en hejare på rallylydnad.

 

Douglas - Älskad & saknad

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se