rallyfrallan

Senaste inläggen

Av Susanne Klaasma - 6 januari 2012 14:20

Som äkta sportnörd uppskattar jag när det går bra för våra svenska idrottare. Just nu runt nyår brukar det ju hagla bra sportevenemang och 2011/2012 är inget undantag. Tour de Ski, skidskytte och juniorhockey-VM för att bara nämna några (det roligaste!). I Tour de Ski har det gått sådär för våra svenska hjältar, det har varit vallaproblem (igen...suck!), hårda domslut emot, lite klantigheter och en hel del otur! Men igår den 5 januari vände det lite, iallafall på herrsidan. Marcus Hellner Körde, rent utsagt, skiten ur många konkurrenter i det långa skateloppet och knaprade in massor med tid. Nu helt plötsligt slåss han om en andraplats i touren bakom fenomenale Dario Cologna! Heja Hellner!!

 


Kvällen den 5 januari fortsatte med skidskytte, herrarnas stafett närmare bestämt. Laget bestod av debutanten Arvidsson, Ferry, Lindström och Bergman som slutman. Det sköts bra på alla sträckor men åktes skidor mindre bra ibland... Trots det kunde Sverige enkelt ta en pallplats, en fin tredjeplats, bakom sensationen Italien och Ryssland. Bra jobbat grabbar!

 


När många nu tänkte att sporttorsdagen var över så skulle det komma mer. Juniorkronorna spelade nämligen VM-final mot Ryssland natten till den 6 januari. Många var vi som såg matchen, av Facebook att döma. Glädjande nog! För efter tre mållösa perioder kunde Sverige genom Zinbandejad avgöra, 10 minuter in i förlängningen!!!! VM-gulm, VM-guld, VM-guuuuuuuuld!!!


På lördag kommer våra unga hockeystjärnor hem till Sverige och ALLA som har möjlighet borde hylla grabbarna i Kungsträdgården kl. 16.00, det är dom fanimej värda!!!

  


Hoppas helgen fortsätter att gå vår gulblåa väg, det är ju en hel del skidskytte att se på och naturligtvis upplösningen av Tour de Ski! Heja Björgen och Hellner (och Cologna...)


För övrigt så har ju jag och fina Cicci kommit igång seriöst med träningen nu och det känns skönt. Man kan ju inte ENBART titta på sport och jobbigheter, man måste utöva dem också! Jag har ett mål... jag säger inte vad det är men se bild nedan, en bild säger så mycket mer än tusen ord... Fantastiska Marit!!  

ANNONS
Av Susanne Klaasma - 5 januari 2012 19:09

Nu äntligen! Nu är rallyfrallan på g! Rallyfrallan bloggen alltså, inte rallyfrallan Frasse... Eftersom Frasse Bus bara är 4 månader kommer det ta ett tag innan den rallyfrallan kommer igång men som en liten introduktion till bloggen rallyfrallan kommer jag nu visa lite trevliga rallybilder på min ängel Douglas. Douglas är min inspiration till namnet för han var min första rallyfralla. Tyvärr finns inte Douglas med oss mer men han kommer alltid finnas i mitt hjärta, min lilla gosegris!

     

            

ANNONS
Av Susanne Klaasma - 19 december 2011 19:09

 Har länge tänkt börja blogga men inte haft varken tid eller ork till det...förrän NU!!  
 

Presentation


Jag heter Susanne och är en sport- och hundtokig tjej som gillar att skriva och fota. Bloggen kommer handla om det mesta och jag kommer bjuda på en hel del bilder från både vardag och lite mer festliga tillställningar. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Länkar

Frasse Bus

Det här är lilla Frasse, eller egentligen Lufsenburgs For The Good Times. Han är en fransk bulldogg, en fralla, och är född hos Marianne och Leif på kennel Lufsenburg.

 

Just nu har vi precis debuterat i utställningsringen och vi går valpkurs varje måndag. Med tiden har vi som mål att börja träna rallylydnad men Frasse måste bli lite äldre först.

Douglas

Det här är Douglas - Lufsenburgs Browneyed Handsome Man, även han från kennel Lufsenburg

 

Douglas är min första fralla och en del av mitt hjärta. Tyvärr miste jag en del av mitt hjärta i spetember 2011 då han insjuknade i cancer och fick somna in. Den här bloggen är uppkallad efter Douglas, rallyfrallan, eftersom han var en hejare på rallylydnad.

 

Douglas - Älskad & saknad

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se