rallyfrallan

Senaste inläggen

Av Susanne Klaasma - 21 mars 2012 19:05

...imorrn... Saknar Dig massor älskade Douglas. Mattes stjärna, alltid älskad och saknad. Det kommer aldrig finnas någon som Du <3

 

ANNONS
Av Susanne Klaasma - 19 mars 2012 10:35

Idag fick vi sällskap av gulliga Agneta och Dino på en skogsvända. Kompisarna som bara äääääääälskar varandras sällskap!

         

ANNONS
Av Susanne Klaasma - 17 mars 2012 15:56

Idag var det dags för lite vänstervarvande igen. Tredje Sollentunautställningen i år! Det var rörigt och bedömningarna gick låååångsamt, inte så kul...men vad gör man? Tur man har trevliga vänner att prata med vid ringside! Många fina hundar fanns det att titta på också.

   

Världens sötaste mops hade vi som "granne". Skönt avslappnad!

       


Frans skötte sig som vanligt klanderfritt! Underbara hund!

       


Finfin kritik för Frans:


"6 månader. Maskulin hane. Kraftfullt kvadratiskt huvud. Bra hjässa och stop. Underbett. Mörka, stora ögon. Kraftfull hals, uppåtstigande rygglinje. Välkroppad. Utmärkt stomme. Bra, vägvinnande rörelser med god parallellitet. Vacker päls och färg. Välvisad."

 

Dagens resultat: BHvKL1, HP och BIM-valp (4-9 mån). BIR-valp (4-9 mån) blev Jargongs Fröken Julie.

   

BIR-valp Jargongs Fröken Julie "Hedvig".

   

BIM-valp Lufsenburgs For The Good Times "Frans".


Tack för hjälp med kameran Felicia och tack för bra protokollförande Leif. Och tack ALLA vid ringside för en trevlig dag!


Av Susanne Klaasma - 14 mars 2012 21:45

Frans har en "brother from another mother", Dino. Frans avgudar Dino och vill alltid göra precis som han gör. Spårar Dino så spårar Frans. Springer Dino så springer Frans. Biter Dino på märgben så biter Frans på märgben. Och så håller det på. Det är så sjukt gulligt att se denna "syskonkärlek", man behöver inte vara blodsbröder för att älska varandra.  

     

Av Susanne Klaasma - 14 mars 2012 21:43

Igår tussilago, idag videung...

   

Av Susanne Klaasma - 14 mars 2012 11:16

För mig är det första tecknet på att våren är i antågande Vasaloppet. det är först efter Vasaloppshelgen jag på allvar ens börjar fundera på att leta snödroppar, tussilago och annat vårigt. Men om Vasaloppet, för mig, är det första tecknet på att våren är på väg så är tussilago det, för mig, första tecknet på att våren faktiskt ÄR HÄR. Igår såg jag årets första gula underbara tussilago. Välkommen vår!

   

Av Susanne Klaasma - 12 mars 2012 22:59

Idag var det avslutning på valpkursen som vi gått under åtta veckors tid. Tråkigt måste jag säga. Kursen har varit mycket givande och alla som har gått kursen har gjort såna enorma framsteg! Himla kul att se. Frasse har gått från duktig till ännu bättre, mitt lilla hjärta. Här kommer några bilder från dagens avslutning.

 

Nelson, den som gjort de allra största framstegen! Från att skälla oavbrutet vid blotta åsynen av en annan hund har han de senaste två gångerna på kursen själv tagit kontakt med de andra hundarna och lekt lite. Utan skall!! Helt galet bra gjort av familjen, vilket jobb familjen lagt ner!

 

Bambi...

   

Vejron...

     

Underbara härliga Ivan! Frassen vapendragare på kursen. Ivan är coolast i stan, så är det!

   

Frasse.

 

Uppställning. Försök att få med alla på bild. Inte helt enkelt...

 

Hela gänget utom Vilda.

Hela gänget samlat! Tyvärr saknas lilla Leija som inte kunde komma på dagens avslutning.

   

Här är lilla Leija fast från ett annat kurstillfälle.


Tack alla kursdeltagare och tack till Katti & Bodil som planerat en grymt bra valpkurs!


Av Susanne Klaasma - 10 mars 2012 07:59

Här kommer en liten hyllningvideo till underbara, fina, goa Frans Bus, sex månader den 7 mars  

 

Presentation


Jag heter Susanne och är en sport- och hundtokig tjej som gillar att skriva och fota. Bloggen kommer handla om det mesta och jag kommer bjuda på en hel del bilder från både vardag och lite mer festliga tillställningar. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Länkar

Frasse Bus

Det här är lilla Frasse, eller egentligen Lufsenburgs For The Good Times. Han är en fransk bulldogg, en fralla, och är född hos Marianne och Leif på kennel Lufsenburg.

 

Just nu har vi precis debuterat i utställningsringen och vi går valpkurs varje måndag. Med tiden har vi som mål att börja träna rallylydnad men Frasse måste bli lite äldre först.

Douglas

Det här är Douglas - Lufsenburgs Browneyed Handsome Man, även han från kennel Lufsenburg

 

Douglas är min första fralla och en del av mitt hjärta. Tyvärr miste jag en del av mitt hjärta i spetember 2011 då han insjuknade i cancer och fick somna in. Den här bloggen är uppkallad efter Douglas, rallyfrallan, eftersom han var en hejare på rallylydnad.

 

Douglas - Älskad & saknad

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se